Sta achter ons!

Stichting Hart voor het Twiske maakt zich sterk voor de bescherming van de natuur in Natura2000-gebied Het Twiske. Wij, allen vrijwilligers, zetten ons met man en macht in om het tij te keren. De welvaart van enkele ondernemers gaat blijkbaar boven onze natuur en ons welzijn. Daarom bereidt Hart voor het Twiske juridische stappen voor, zodat de regels van de natuurbescherming worden nageleefd.

Mega festivals in 2022 nog massaler 
Ruim 50.000 bezoekers komen in 2022 naar de dance festivals in Het Twiske. Dus opnieuw bal na corona: twee massale festivals van totaal 3 dagen in ons kwetsbare Natura 2000 gebied en ook nog eens midden in het broedseizoen. Tot diep in de nacht lazershows en keiharde techno muziek geven een enorm geluidsoverlast voor mens en dier. Vogels hebben geen oordopjes. Zij verlaten hun nest en de jongen verhongeren.

Ook het vakantiepark is niet van de baan. Integendeel.
De Oostzaanse gemeenteraad wil het Omgevingsplan in 2022 wijzigen en het verbod op overnachtingen opheffen. De raad legt daarmee de rode loper uit voor de bouw van 25 vakantiehuizen en de aanleg van campings. Het hek is dan van de dam. Zonder uw financiële steun kunnen we niets. Mogen we op u rekenen? Help mee ons geliefde Twiske te beschermen in onze juridische strijd. Een strijd via de rechter die we nooit eerder hebben gevoerd, maar nu hard nodig is. We moeten wel: B&W van Oostzaan overruled de raad door ondemocratische besluiten te nemen.   

Wordt u Donateur? 
Elke bijdrage is welkom.
Stichting Hart voor het Twiske heeft een ANBI status.

Via een bankoverschrijving:
IBAN: NL39TRIO0197614817, ten name van: Stichting Hart voor het Twiske
Omschrijving: Donatie 2022 + uw mailadres.  Vult u onderstaand uw gegevens in, dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief.

  Voornaam

  Achternaam

  Adres (niet verplicht)

  Woonplaats

  Email

  Telefoon (niet verplicht)

  Maak uw keuze LiefhebberDonateur

  Bent u Liefhebber? 
  Wilt u liever niet doneren, maar heeft u wel hart voor het Twiske? Meldt u zich bovenstaand aan als liefhebber, ook dan houden we u op de hoogte via onze periodieke nieuwsbrief.

  Steun ons! Hoe groter onze achterban, hoe groter onze daadkracht om ons prachtige Twiske te beschermen.

  Samen zorgen we dat Het Twiske behouden blijft.