Sta achter ons!

Stichting Hart voor het Twiske maakt zich sterk voor de bescherming van de natuur in Natura2000-gebied het Twiske. Wij, allen vrijwilligers, zetten ons met man en macht in om het tij te keren. Maar de welvaart van enkele ondernemers gaat blijkbaar voor onze natuur en ons welzijn. Daarom bereidt Hart voor het Twiske juridische stappen voor, zodat de regels van de natuurbescherming worden nageleefd.

Mega festivals in 2021 nog massaler 
Ruim 50.000 bezoekers kwamen in 2019 naar de dance festivals in het Twiske. En in 2021 is het opnieuw bal: twee massale festivals van totaal 3 dagen in ons kwetsbare Natura2000 gebied midden in het broedseizoen. Tot diep in de nacht lazershows en keiharde techno muziek geven een enorm geluidsoverlast voor mens en dier.

Ook het bungalowpark is niet van de baan. Integendeel.
De Oostzaans gemeenteraad wil het bestemmingsplan wijzigen en het verbod op overnachten opheffen. De raad doet zelfs nog meer om het bungalowpark en campings mogelijk te maken. Het hek is van de dam. Zonder uw financiële steun kunnen we niets.  Mogen we op u rekenen. Help mee ons geliefde Twiske te beschermen. 

Wordt u Donateur? 
Elke bijdrage is zeer welkom. De Stichting Hart voor het Twiske heeft een ANBI status.

Via een bankoverschrijving:
IBAN: NL39TRIO0197614817, ten name van: Stichting Hart voor het Twiske
Omschrijving: “Donatie 2021” + uw naam

RSIN nummer: 851649932

KvK-nummer: 55308902

Wordt u Liefhebber? 
Wilt u liever niet doneren, maar hebt u wel hart voor het Twiske? Meldt u zich dan aan als Liefhebber, dan houden we u op de hoogte via onze nieuwsbrief (3 a 4 x per jaar).

  Voornaam

  Achternaam

  Adres (niet verplicht)

  Woonplaats

  Email

  Telefoon (niet verplicht)

  Maak uw keuze LiefhebberDonateur

  Steun ons! Hoe groter onze achterban, hoe groter onze daadkracht om ons prachtige Twiske te beschermen.

  Samen zorgen we dat het Twiske behouden blijft!

  PS
  Stichting Hart voor het Twiske is door derden aangemeld voor de nominatie van de Zaanse Natuur- en Landschapsprijs 2021. Zie NIEUWS